Quick View
5-7 werkdagen
Dynamic Comfort Deken ... Dynamic Comfort Deken Teddy Enkel Wieg
Deze zachte teddydeken van Dynamic Comfort is gemaakt van een lichte en warme fleece stof. Het dekentje is goed geschikt voor in de wieg en de wandelwagen, en voelt lekker zacht aan voor uw kindje. De deken is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. De afmetingen zijn 90x...
€ 23,95
Quick View
5-7 werkdagen
Dynamic Comfort Klein ... Dynamic Comfort Klein Deken Teddy Dubbel
Deze zachte deken van Dynamic Comfort is gemaakt van een zachte en warme fleecestof. Omdat de stof dubbel is, is het dekentje extra warm. Het dekentje kan gebruikt worden voor in bijvoorbeeld de wieg en de wandelwagen, en heeft afmetingen van 70x95 centimeter. Elke kant heeft ...
€ 32,95
Quick View
5-7 werkdagen
Dynamic Comfort Klein ... Dynamic Comfort Klein Klippan Deken Pongo Stip
Deze veelzijdige deken is voor uw kindje onder andere fijn om op te spelen en op te liggen. Het kleedje is zacht, en is helemaal gemaakt van katoen. Dit kleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en heeft een afmeting van 70x90 centimeter.
€ 42,95
Quick View
5-7 werkdagen
Dynamic Comfort Klein ... Dynamic Comfort Klein Klippan Deken Beer
Dit leuke dekentje van Dynamic Comfort is voor uw kindje fijn om op te spelen, en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De ene kant van dit dekentje is gekleurd, de andere is wit. Het kleedje is helemaal gemaakt van katoen, en heeft een afmeting van 70x90 centimet...
€ 42,95
Quick View
3-5 werkdagen
Timboo Lakensetje Ledi... Timboo Lakensetje Ledikant Fleur
Lakensetje voor in ledikant. Afmeting: 110 x 170 cm. Materiaal: 100% katoen. Wordt uitsluitend vervaardigd uit anti-allergische materialen.
€ 64,95
Quick View
48 uur 32 % Korting
Wallaboo Slaapzak Wallaboo Slaapzak
Deze slaapzak is perfect om je baby op de juiste temperatuur te houden in warm weer. De dunne lichtgewicht slaapzak houd je baby warm en is tegelijkertijd ademend en koel. Eigenschappen: - Absorberend en heerlijk zacht lichtgewicht katoen - Ideaal voor gebruik in w...
€ 37,95 € 25,95
Quick View
3-5 werkdagen
Timboo Slaapzakje Lou ... Timboo Slaapzakje Lou 90 cm
Slaapzakje Lou - 90 cm. Materiaal: 100% katoenen buitenkant. Vulling: 100% polyester. Wordt uitsluitend vervaardigd uit anti-allergische materialen.
€ 79,95

Voor een klein kindje is veel slaap erg belangrijk. Het is dan ook erg fijn als het kindje dit op een comfortabele en veilige manier kan doen. Bij Babyhonk.nl hebben we verschillende spullen die daarbij kunnen helpen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende dekentjes. Dekentjes zijn erg veelzijdig, en een echte musthave wanneer u een klein kindje hebt. Dekentjes zijn er van hele zachte stoffen zoals fleece, wat uw kleintje lekker warm houdt en comfortabel aanvoelt. Ook hebben we dunne en lichte dekentjes, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden op op te spelen. U kunt dekentjes verder goed gebruiken voor in de wieg en op de wagen. Bij Babyhonk verkopen we ook donzen dekbedden.

Kussentjes zijn ook heel fijn voor in de wieg, om op te slapen en vast te houden. Niet alleen voor in de wieg zijn kussens fijn. U zult merken dat uw kleintje ook met kussentjes wil spelen en knuffelen. Doordat ze zo zacht zijn, zijn kussens voor uw kindje heel fijn om vast te pakken. Ook als het kindje op de grond aan het spelen is, kunt u er een kussentje neerleggen om op te zitten of liggen.

Bijna alle kindjes hebben een slaapknuffel. Erg geliefd zijn de knuffeldoekjes. Deze doekjes zijn ontzettend zacht en aaibaar. Vaak zijn hebben de knuffeldoekjes de vorm van een knuffelbeest, met het zachte doekje als buik. Deze doekjes zijn voor uw kindje erg fijn om mee te slapen.

Meer