Betalingsmogelijkheden

 
Babyhonk.nl heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst wordt u, indien u kiest voor iDEAL/Creditcard doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Multisafepay of PayPal om uw online betaling direct te kunnen voldoen. Kiest u voor Overboeking, dan kunt u zelf het bedrag overmaken adhv de gegevens die u vind in de bestelbevestiging die u via de email ontvangt.
 
Babyhonk.nl heeft geen inzicht in uw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld verstuurd. Multisafepay en Paypal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat uw privacy voor 100% gewaarborgd is. 
 
Betaalmethodes & Betalingstraject

U hebt uw keuze voor een bepaald artikel gemaakt en u hebt uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met verschillende betalingsmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

Online betalen met iDEAL

Indien u kiest voor een online betaalmethode, wordt uw betaling direct verwerkt en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. Als u met iDEAL afrekent, komt het bedrag eerst op de tussenrekening van de ING bank te staan en vervolgens ontvangen wij het bedrag op onze rekening. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING Bank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis ? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Het is snel, simpel, veilig en zonder extra kosten.

PayPal

Naast iDEAL kunt u ook met PayPal betalen. PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen kunt betalen. Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten.

Offline betalen

Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, dient u rekening te houden met een langere levertijd. U kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:

- Overboeking via een Nederlandse bank- of girorekening
- Buitenlandse transactie

Rembours

Indien u voor rembours kiest, betaalt u aan de deur naast de prijs van bestelde artikelen het bedrag van €12,50. Voor meer informatie, betalingsvoorwaarden en de privacy statement kunt u onze algemene voorwaarden raadplegen.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website opgeeft! Controleer ook altijd of u de adresgegevens juist hebt ingevuld.

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Babyhonk.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.