Les Deglingos

      Lijst Raster
Quick View
48 uur
Les Deglingos Knuffel ... Les Deglingos Knuffel Original Gromos
Original Gromos, the bear Deglingos knuffel. Sugaros, bumos, pantos! Ik vind het vervelend dat iedereen mij aanziet voor Ratos. Afgezien van mijn nukkige buien ben ik een hele lieve zachte knuffel beer. Afmetingen: 26 cm Vanaf: 0+
€ 42,95
Quick View
48 uur
Les Deglingos Knuffel ... Les Deglingos Knuffel Original Ogalos
Original Deglingos, Ogalos. Klaar voor de strart, Ogalossss! De winner van rodeos, ik ben niet bang voor een paar blauwe plekken. Mijn naam is Ogalos. de wildste van alle Deglingos! Afmetingen: 26 cm Materiaal: Katoen
€ 42,95
      Lijst Raster

Les Deglingos De knuffels van Les Deglingos zijn niet zomaar knuffels, maar ze hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en verhaal! De naam spreek je uit als Dee-Klin-Koos en betekent “een beetje raar”. Er is veel werk gestoken in het maken van deze knuffels. De aparte ontwerpen, de mooie kwaliteit en de nauwkeurige afwerking maken de knuffels erg populair, ook onder celebrity’s.

De producten van Les Deglingos hebben een herkenbare stijl, en zijn erg origineel. Door de gekke ontwerpen en het bijzondere stofgebruik brengen Les Deglingos de fantasie van uw kindje op hol. De knuffels vormen samen een band, en ze brengen zelfs nummers uit! Elke knuffel heeft een heel eigen karakter. Daardoor zal er een leuke vriendschap ontstaan tussen uw kindje en de knuffel.

Behalve de knuffels heeft dit merk ook veel andere leuke spullen zoals tasjes, slofjes en badeendjes. Alle Deglingos producten zijn gemaakt met inachtneming van hoge kwaliteit. De knuffels zijn gemaakt van diverse zachte stoffen. Tevens zijn ze getest op veiligheid volgens de normen van de Europese EN71 wetgeving.

Meer