Esthex

      Lijst Raster
Quick View
24 uur
Esthex Rammelaar Minni... Esthex Rammelaar Minnie Paddestoel
Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden! Minnie rammelaar paddestoel is een vrolijk lief vriendje om de hele dag mee te spelen! Ze is 14 cm hoog en is wasbaar in de wasmachine. 
€ 11,95
Quick View
24 uur
Esthex Muziekdoos Slak... Esthex Muziekdoos Slak Simon Denim
Esthex Muziekdoos Slak Simon Denim. Deze zachte, muzikale slak zingt je baby elke dag stilletjes in slaap. De grappige vorm en sprekende kleuren komen rechtstreeks uit de wondere wereld van Esthex. Materiaal: spijkerstof. Afmetingen: 30x33x6 cm (bxhxd)
€ 39,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Bloe... Esthex Speenkoord Bloem
Dit bloemetje zorgt ervoor dat speentjes niet op de grond vallen! Handig onderweg of in de wieg en het kan in de wasmachine. 
€ 9,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Uil Esthex Speenkoord Uil
Je hebt die fopspeen altijd bij de hand met deze grappige speenkoord. Verkrijgbaar in 4 kleurrijke uitvoeringen. De grappige vorm en sprekende kleuren komen rechtstreeks uit de sprookjesachtige wereld van Esthex. Wasbaar in de machine. Kleuren roze en navy denim zijn uit voorr...
€ 9,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Vlie... Esthex Speenkoord Vlieger
Leuke Esthex speenkoord voor jongens en meisjes. Heel handig en trendy! Verkrijgbaar op bestelling. 
€ 9,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Piek... Esthex Speenkoord Pieke
Speenkoord Pieke is gemaakt van wasbaar hard vilt om te zorgen dat jij tijdens de reis ook nog in vorm blijft! Hij is verkrijgbaar in modieuze kleuren en zorgt ervoor dat je baby's speentje binnen boord blijft! 
€ 10,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Pleu... Esthex Speenkoord Pleun
Speenkoord Pleun is gemaakt van wasbaar hard vilt om te zorgen dat Pleun ook tijdens de reis in vorm blijft! Pleun houdt je baby's speentje binnen boord en is verkrijgbaar in modieuze kleuren.
€ 10,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Rake... Esthex Speenkoord Raket
Leuke Esthex raket speenkoord voor jongens. Handig en trendy! 
€ 11,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Huis Esthex Speenkoord Huis
Dit huisje zorgt ervoor dat er geen speentjes uit de maxi-cosi, de kinderwagen of wieg vallen! Het is wasbaar in de wasmachine. 
€ 11,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Eend Esthex Speenkoord Eend
Dit eendje zorgt ervoor dat speentjes niet uit de maxicosi, kinderwagen of wieg vallen! Daarbij is hij leuk om mee te spelen en te friemelen. Hij kan ook in de wasmachine.  Dit eendje zorgt ervoor dat speentjes niet uit de maxicosi, kinderwagen of wieg vallen! Daarbij...
€ 12,95
Quick View
48 uur
Esthex Speenkoord Muis Esthex Speenkoord Muis
Dit muisje zorgt ervoor dat je speentje niet uit de maxi-cosi, kinderwagen of wieg valt! Dit speenkoord is niet alleen praktisch, maar ook een leuk accessoire. Hij is baby-vriendelijk en kan ook in de wasmachine. 
€ 12,95
Quick View
5-7 werkdagen
Esthex Muziekdoos Mini... Esthex Muziekdoos Mini Peter Rood
Vliegje Peter vliegt de hele wereld over en is de beste bloemenspotter van de wereld! Hij hangt ook graag aan de kinderwagen, maxi-cosi of boven een wiegje en speelt dan een allerliefst deuntje. Peter kan ook in de wasmachine en is 12x8cm (vleugeltjes niet meegerekend).  ...
€ 24,95
      Lijst Raster

Esther Schuivens is het brein achter het merk Esthex. Ze werd in Sittard geboren. Toen ze 18 werd verhuisde ze naar Maastricht waar ze in 2000 afstudeerde aan de Academie der Beeldende Kunsten in de richting Autonome Textiele Werkvormen. Esthex maakt veel leuke spullen voor de kleinste kindjes. Het merk maakt onder andere muziekdoosjes in de vorm van knuffeltjes, en spenenkoorden waar uw kindje gek op zal zijn. Alle producten van Esthex worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Op onze website verkopen we verschillende producten van Esthex. We hebben vooral veel muziekdoosjes van dit merk. De muziekdoosjes zijn er in allemaal verschillende soorten en designs. Deze doosjes vormen niet alleen een leuke decoratie in de babykamer, maar hebben ook nog eens een rustgevend effect op uw kindje. Vaak vinden kindjes het fijn als u het muziekdoosje aan zet voor ze gaan slapen. De muziekdoosjes van Esthex zijn altijd zacht en hebben leuke en originele ontwerpen.

Meer