Categorieën
Prijs
Merken
Kleur
Follow us on
      Lijst Raster
Quick View
24 uur
BamBam mutsje It Start... BamBam mutsje It Started with a Kiss
Een leuk babymutsje met een pakkende tekst. It started with a kiss! Dit mutsje past alle baby’s van 0 tot 3 maanden perfect. Het mutsje is wit met zilveren letters en een zilveren kroontje. Ook is het mutsje gemaakt van een zachte stof, zodat het comfortabel zit bij uw k...
€ 8,95
Quick View
24 uur
BamBam Doosje 'Bad Hai... BamBam Doosje 'Bad Hair Day'
Mooi naturel houten baby haarborstelsetje met (bij)passend wit zacht katoenen mutsje voor een pas geboren baby. Een orgineel en praktisch Bambam geboortekado. Wil je iemand blij maken met dit mooie kadodoosje? Dat kan. Wij versturen het graag voor je naar elk gewenst adres, vo...
€ 15,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Hoed La Queue du Chat Hoed
Dit mutsje houdt het hoofd van uw baby lekker warm wanneer het buiten koud is. Het mutsje is gemaakt van corduroy, en is mooi gevoerd met een zacht stofje met print. U kunt het mutsje bestellen in twee stijlvolle kleuren.
€ 18,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Licht... La Queue du Chat Lichtblauw Muts
Deze leuke muts houdt het hoofd van uw kindje lekker warm, en beschermt tegen de kou en de wind. De muts is lichtblauw met beige streepjes, en heeft een decoratieve pon pon aan de bovenkant. De stof voelt zeer zacht en comfortabel.
€ 24,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Licht... La Queue du Chat Lichtblauwe Sjaal
Deze zachte sjaal van La Queue du Chat voelt prettig aan voor uw kindje, en is lekker warm in het najaar. De sjaal is gemaakt van een gebreide stof die niet kriebelt. Dit model is lichtblauw, en heeft beige streepjes. Deze sjaal heeft een afmeting van 85x11 cm.
€ 29,95
      Lijst Raster