Categorieën
Prijs
Merken
Kleur
Follow us on
      Lijst Raster
Quick View
24 uur
BamBam mutsje It Start... BamBam mutsje It Started with a Kiss
Een leuk babymutsje met een pakkende tekst. It started with a kiss! Dit mutsje past alle baby’s van 0 tot 3 maanden perfect. Het mutsje is wit met zilveren letters en een zilveren kroontje. Ook is het mutsje gemaakt van een zachte stof, zodat het comfortabel zit bij uw k...
€ 8,95
Quick View
24 uur
BamBam Doosje 'Bad Hai... BamBam Doosje 'Bad Hair Day'
Mooi naturel houten baby haarborstelsetje met (bij)passend wit zacht katoenen mutsje voor een pas geboren baby. Een orgineel en praktisch Bambam geboortekado. Wil je iemand blij maken met dit mooie kadodoosje? Dat kan. Wij versturen het graag voor je naar elk gewenst adres, vo...
€ 15,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Hoed La Queue du Chat Hoed
Dit mutsje houdt het hoofd van uw baby lekker warm wanneer het buiten koud is. Het mutsje is gemaakt van corduroy, en is mooi gevoerd met een zacht stofje met print. U kunt het mutsje bestellen in twee stijlvolle kleuren.
€ 18,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Burgu... La Queue du Chat Burgundy Muts
Deze leuke muts houdt het hoofd van uw kindje lekker warm, en beschermt tegen de kou en de wind. De muts is burgundy met beige streepjes, en heeft een decoratieve pon pon aan de bovenkant. De stof voelt zeer zacht en comfortabel.
€ 24,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Burgu... La Queue du Chat Burgundy Sjaal
Dit is een zachte en warme sjaal van La Queue du Chat, ideaal om uw kindje goed warm te houden in het najaar. De sjaal heeft een mooie rode kleur die doet denken aan herfstblaadjes. Dit model heeft neutrale beige strepen. Deze sjaal heeft een afmeting van 85x11 cm.
€ 29,95
      Lijst Raster