Categorieën
Prijs
Merken
Leeftijd
Kleur
Follow us on
      Lijst Raster
Quick View
48 uur 30 % Korting
La Queue du Chat Donke... La Queue du Chat Donkerblauw T-Shirt
Dit leuke T-shirt is gemaakt van comfortabele en warme T-shirt stof. Er zitten twee openingen bij de schouder, zodat het shirt gemakkelijk aan en uit getrokken kan worden. De print op dit T-shirt in de kleur night blue zijn twee monstertjes. Het shirt heeft lange mouwen zodat ...
€ 33,95 € 23,95
Quick View
2-3 werkdagen
La Queue du Chat T-Shi... La Queue du Chat T-Shirt Taxi Donkerblauw
Dit T-shirt van la Queue du Chat is gemaakt van een comfortabele en zachte stof. Het T-shirt heeft een mooi afgewerkt halsje en twee zakjes op de borst. De donkerblauwe stof is bedrukt met kleine autootjes. Dit model heeft lange mouwen.
€ 29,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Olijf... La Queue du Chat Olijfgroen T-Shirt
Dit T-shirt van La Queue du Chat heeft een grappige opdruk van een monstertje. Het shirt is gemaakt van een comfortabele en elastische stof, waardoor het erg prettig aanvoelt voor uw kindje. Het T-shirt is tevens gemakkelijk aan en uit te trekken door de knoopjes op de schoude...
€ 23,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat Licht... La Queue du Chat Lichtblauw T-Shirt
Dit T-shirt heeft een leuke en originele print. De stof heeft een mooie lichtblauwe kleur, en is ook zeer comfortabel en zacht. Door de lange mouwen van dit model houdt het shirt uw kindje lekker warm. Het shirt heeft knoopjes op de schouder.
€ 23,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat T-Shi... La Queue du Chat T-Shirt Hert
Dit shirt heeft een mooie neutrale kleur, en is gemaakt van een zachte en comfortabele stof. Ook heeft het shirt een leuke opdruk met hert. Dit model heeft lange mouwen en is zeer geschikt voor het najaar.
€ 23,95
Quick View
10-14 werkdagen
La Queue du Chat T-Shi... La Queue du Chat T-Shirt Taxi Olijfgroen
Dit T-shirt van la Queue du Chat is gemaakt van een comfortabele en zachte stof. Het T-shirt heeft een mooi afgewerkt halsje en twee zakjes op de borst. De olijfgroene stof is bedrukt met kleine autootjes. Dit model heeft lange mouwen.
€ 29,95
      Lijst Raster

Een T-shirt is een leuk en basic kledingstuk voor baby’s. De T-shirts die we verkopen op onze website zijn allemaal gemaakt van comfortabele en duurzame materialen. De T-shirts hebben we zowel in basic modellen, als in leuke kleuren en prints. De stoffen zijn altijd lekker zacht, zodat ze fijn aanvoelen voor uw kindje. De T-shirts van BamBam zijn een goed voorbeeld van een basic T-shirt met leuke details. Deze T-shirts zijn altijd wit, met leuke en subtiele opschriften. Ook wanneer u op kraamvisite gaat, is een T-shirt een leuk cadeautje.

Meer