Bibi

      Lijst Raster
Quick View
48 uur
Bibi Comfortline Papa ... Bibi Comfortline Papa Fles Smal 250 ml
Deze fles van Bibi zorgt ervoor dat uw kindje prettig kan drinken. Door middel van een ventiel wordt het drinken gedoseerd, wat buikkrampjes voorkomt. De fles is gemaakt van onbeschadigbaar materiaal, en heeft een leuke ‘papa is the best’ print. De inhoud van deze ...
€ 6,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Comfortline Boy F... Bibi Comfortline Boy Fles Breed 250 ml
Deze leuke fles heeft een vrolijke print. Op de fles staat de tekst ‘I’m a boy’. De flessen van Bibi zijn helemaal afgestemd op comfort en gebruiksvriendelijkheid. De speen is gemaakt van siliconen, waardoor deze niet poreus wordt bij veel gebruik. De fles ze...
€ 6,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Comfortline Girl ... Bibi Comfortline Girl Fles Breed 250 ml
Flesje met siliconen flesspeen met ventiel tegen buikkrampjes, de brede opening vergemakkelijkt het reinigen en vullen. Gemakkelijke dosering dankzij maattabel. Leuk 'I am a girl' design rondom de fles. Vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.
€ 6,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Comfortline Papa ... Bibi Comfortline Papa Fles Breed 250 ml
Deze fles van Bibi is bestand tegen krassen en vallen. Ook de speen verslijt niet, doordat deze is gemaakt van siliconen. Op de fles staat de tekst ‘papa is the best’. Door middel van een ventiel wordt het drinken gedoseerd, wat buikkrampjes tegengaat. De fles heef...
€ 6,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Comfortline Mama ... Bibi Comfortline Mama Fles Smal 250 ml
Dit is een leuke fles van Bibi met een ‘I love mama’ print. De fles is bestand tegen vallen en krassen, en blijft tijdens de hele gebruiksperiode goed. Door middel van een ventiel wordt het drinken gedoseerd. Zo worden buikkrampjes voorkomen. Inhoud: 250 ml.
€ 6,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Snackbox Groen Bibi Snackbox Groen
Met deze handige snackbox van bibi kan je voeding gemakkelijk luchtdicht en hygienisch verpakt meenemen. De snackbox is magnetron bestendig. Per 3 stuks.
€ 8,95
Quick View
2-3 werkdagen
Bibi Snackbox Oranje Bibi Snackbox Oranje
Met deze handige snackbox van bibi kan je voeding gemakkelijk luchtdicht en hygienisch verpakt meenemen. De snackbox is magnetron bestendig. Per 3 stuks.
€ 8,95
Quick View
3-5 werkdagen
Bibi Comfortline Mama ... Bibi Comfortline Mama Fles Breed 250 ml
De flessen van Bibi zijn helemaal afgestemd op comfort en gebruiksvriendelijkheid. De speen is gemaakt van siliconen, waardoor deze niet poreus wordt bij veel gebruik. De fles zelf is gemaakt van een onbeschadigbaar materiaal, dat bestand is tegen vallen en de vaatwasser. Op d...
€ 6,95
      Lijst Raster

Baby’s weten precies wat ze willen, daarom luistert Bibi zo oplettend naar ze. Het nauwkeurig luisteren naar wat zij nodig hebben vormt de sleutel tot een breed portfolio aan producten van topkwaliteit die tot in detail afgestemd zijn op de allerjongsten en hun ouders.

Met meer dan 70 jaar ervaring, is Bibi met ware passie toegewijd aan het welzijn van uw baby. Dit laten zij zien door het innovatieve karakter waarmee Bibi nieuwe oplossingen en materialen ontwikkelt. In deze ontwikkeling wordt vanzelfsprekend geen enkel compromis gemaakt waar het op veiligheid aankomt. Productontwerpen die de natuurlijke ontwikkeling van uw baby stimuleren zijn hiervan het tastbare bewijs. Het feit dat de vrolijke ontwerpen op babyflesjes en fopspenen zich tot een ware cult ontwikkeld hebben is geen toeval, hieraan heeft dit merk vanaf de eerste stap hard gewerkt.

De kracht achter het toonaangevende Zwitserse merk Bibi is Lamprecht AG, opgericht in 1884 en gevestigd in Regensdorf in Zurich. Het internationaal succesvolle bedrijf vermarkt een breed portfolio aan producten die zich richten op het bevorderen van hygiëne, therapieën en preventie.

Wat de producten van Bibi zo bijzonder maakt, is het feit dat het merk rekening houdt met alle mogelijke aspecten van drinken. De flesjes van Bibi zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals zwavel en weekmakers. Ook hebben de flesjes een ventielsysteem, waardoor het drinken wordt gedoseerd. Verder voorkomt de beschermkap de verontreiniging door bacterien.

De flesjes van Bibi zijn tevens erg duurzaam door de stevige materialen. De buitenkant is gemaakt van onbreekbaar materiaal dat tevens krasbestendig is en in de vaatwasser kan. Ook de speen is extra stevig.

Meer