Miho

      Lijst Raster
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Hertenkop King De... Miho Hertenkop King Deer
Trophy deer - King Deer. Vrolijke hertenkop voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevig elastische bandjes. Afmeting: 36 x 30 x 38 cm
€ 34,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Hertenkop Prince ... Miho Hertenkop Prince Charming
Vrolijke hertenkop voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevig elastische bandjes. Afmeting: 37 x 30 x 40 cm.
€ 34,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Vogelhuisje Roman... Miho Vogelhuisje Romantic Resort
Bird house - Romantic resort. Romantisch vogelhuisje voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevige elastische bandjes. Afmeting: 33 x 22 x 30 cm.
€ 34,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Vogeltje King Fis... Miho Vogeltje King Fisher
Gezellig ijsvogeltje op een takje. Het vogeltje is gemaakt van zijde. De takjes zijn gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in een pakketje. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde stevige elastische bandjes. Twee bevestigingsmogelijkheden: aan ...
€ 34,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Vogelhuisje Two F... Miho Vogelhuisje Two Floors Playmate
Miho vogelhuisje Two Floors Playmate. Romantisch vogelhuisje met twee etages voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevige elastische bandjes. Afmeting: 24 x 19 x 22 cm
€ 34,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Hertenkop Blossom Miho Hertenkop Blossom
Trophy deer - Blossom. Vrolijke hertenkop voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevig elastische bandjes. Afmeting: 37 x 30 x 40 cm.
€ 39,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Hertenkop Foilage Miho Hertenkop Foilage
Trophy deer - Foliage. Vrolijke hertenkop voor aan de muur. Gemaakt van gerecycled MDF. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevig elastische bandjes. Afmeting: 37 x 30 x 40 cm.
€ 39,95
Quick View
5-7 werkdagen
Miho Vogelhuisje Made ... Miho Vogelhuisje Made in Fabric
Bird house - Made in fabric. Romantisch vogelhuisje voor aan de muur. Het huisje is gemaakt van gerecycled MDF. Het vogeltje is gemaakt van zijde. Wordt geleverd in pakket. Zelf (eenvoudig) in elkaar te zetten met behulp van bijgeleverde stevige elastische bandjes. Afmeting: 2...
€ 44,95
      Lijst Raster

De producten van Miho worden ontworpen door een team van Italiaanse ontwerpers. Dit merk maakt originele en bijzondere decoraties voor in huis. De elegantie van een design object wordt gecombineerd met ‘do-it-yourself’ fun doordat de vogelhuisjes en de hertenkoppen worden geleverd als bouwpakket. Het in elkaar zetten van de bouwpaketten is eenvoudig met de bijgeleverde instructies, en er is geen lijm bij nodig. Miho staat garant voor een goede kwaliteit en een explosie aan kleur in huis. De artikelen zijn apart en kleurrijk.

De producten van Miho staan niet alleen leuk in de babykamer of de huiskamer, maar zijn ook nog eens milieu bewust. De producten worden gemaakt van ecologisce materialen zoals gerecycled MDF, en zijn gekleurd met niet-giftige kleurstoffen. De productie vindt plaats in Duitsland, met behulp van groene energie. Wanneer u een product van Miho aanschaft, zal het uw huis opfleuren en bovendien zijn de versiersels erg origineel. 

Meer