Oxxy

      Lijst Raster
Quick View
48 uur
Oxxy Slofjes Leer - Br... Oxxy Slofjes Leer - Bruin
Oxxy zachte babyslofjes van soepel leer in de kleur bruin. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
2-3 werkdagen
Oxxy Slofjes Leer - Fu... Oxxy Slofjes Leer - Fuchsia
Oxxy zachte babyslofjes van soepel leer in de kleur fuchsia. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
2-3 werkdagen
Oxxy Slofjes Leer - Zw... Oxxy Slofjes Leer - Zwart
Oxxy zachte babyslofjes van soepel leer in de kleur zwart. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
2-3 werkdagen
Oxxy Slofjes Leer - Na... Oxxy Slofjes Leer - Navy
Oxxy zachte babyslofjes van soepel leer in de kleur navy. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
1 week
Oxxy Suede Slofjes met... Oxxy Suede Slofjes met bont - Roze
Oxxy zachte babyslofjes van soepel suede en namaakbont in de kleur roze. Het is een dicht model slofje. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
1 week
Oxxy Baby Slofjes Leer... Oxxy Baby Slofjes Leer - Zandkleur
Oxxy zachte babyslofjes van soepel glad leer in de kleur zandkleur. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
Quick View
1 week
Oxxy Baby Slofjes Leer... Oxxy Baby Slofjes Leer - Rood
Oxxy zachte babyslofjes van soepel glad leer in de kleur rood. Het is een dicht model slofje welke met klittenband aan de achterkant sluit. De zool is van suède zodat je kindje niet uit zal glijden op gladde vloeren.
€ 19,95
      Lijst Raster

Oxxy is een merk van Nederlandse bodem. De Oxxy slofjes staan bekend om de prima kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding. Oxxy maakt gebruik van het de beste kwaliteit leer wat zorgt voor een perfecte pasvorm aan de voetjes van je kindje. De slofjes zijn zacht en vormen zich naar de voetjes van je kindje voor het beste draagcomfort. De natuurlijke materialen die gebruikt worden zorgen ervoor dat de slofjes kunnen ademen zodat de voetjes van je baby zich optimaal kunnen ontwikkelen. Meet de voetjes van je kindje goed na, dit voorkomt teleurstellingen na de koop. Houdt rekening met maximaal een centimeter extra ruimte voor de voetjes om te groeien. 

Oxxy besteed veel aandacht aan het comfort en de pasvorm van de schoentjes. Het merk heeft zelfs speciale paskindjes om elk nieuw schoentje te proberen. Het rubber onder de zolen is biologisch afbreekbaar, dus de schoentjes zijn ook nog eens goed voor het milieu. De vele variaties in design en de uitstekende kwaliteit maken Oxxy tot een populair merk voor kinderschoentjes en kinderslofjes. Op onze website hebben we verschillende leuke slofjes en schoentjes van dit merk. 

Meer